Lappland<3

Nu är jag i Masugnsbyn i Lappland<3 Vi kom hit i onsdags, nu har jag precis åkt skoter, det var kul!
Ska hämta nåt att dricka, bliv törstig av att åka spark... det är jätte varmt ute, eller inte, det är... j det är faktist bara -16.6 grader ute nu, förut var det under - 22.

Håller på att virka en mössa, den se ut som en bar mitzvah just nu, men den kommer se mkt snyggare ut sen.

Kollar på tv, på nåt som jag inte vet vad det heter...

Nu ska jag virka lite på min mössa
                         Ha det bra
                                        // Lisa

Snart bär det av...

Har precis varit ute med lilla Eddie<3 Jag skulle ju till stan, men icke, bussarna var ju inställda & stackars lilla Olle som skulle med & köpa nån leksak, han fick ju också stå & vänta... men snart ska bussarna börja gå igen, så då får vi se om vi kommer ivägska ju packa också... tjocktröja, tjockstrumpor, tjockbyxor, tjock... vad kan man mer behöva ja! tjockunderkläder ;) (hihi) & underställ det var väl allt jag ska ha med mej ;) Oj, jag måste ju ha me mej överdrag så man inte fryser ihjäl ;) ska kolla om bussarna börjar gå snart..
                                                                                                                  Ha det bra!
                                                                                                                                  // Lisa 
                                                                                                             

Här sitter lilla jag

Godmorgon! sitter i soffan & kollar på Djurpolisen i Houston, det e sorgligt att det finns människor som inte kan ta hand om sina djur! Varför ska man då skaffa djur om man inte vill ta hand om dem sen?? Blir så irriterad.

Ska till stan idag igen, ska köpa Animal crossing lets go to the city till Wii:et :D
         Jag har ett present kort på Game stop, så jag kan kanske köpa ett till spel, men det fåt vi se vad det blir isåfall... ;)


Vet ej vad jag ska hitta på, nej jag tänker inte städa rummet, jag måste äta fukost, sen ut med Eddie & sen till stan :D men vad ska jag göra innan jag äter frukost?? måste vänta på att resten av familjen hoppar upp ur sängen... imorgon ska jag väcka Olle 06.20, för han väckte mej 07.20, nu undrar nog ni varför jag ska väcka Olle en timme senare, jo för han inte ska väcka mej, så då får jag väcka honom en timme tidigare ( m jag orkar gå upp så tidigt...)  Men nu ska jag kolla lite på tv, ha det bra!
                                                                                         // Lisa

Farväl lilla Lillemor :(

Hej igen!, nu har jag varit i stallet, jag fick rida Cascade, han är snäll men är en riktig sov-pelle, han snubblade så jag nästan trillade av... men som tur var så gjorde jag inte det, Ella, som red på Fredrik ( Karl-Åge ) trillade av & skadade foten :( stackars Ella.

Idag bestämde jag mej för att skuta vara skötare på Lillemor, eftersom man måste vara getskötare innan man får bli hästskötare... Men nu har jag tröttnat på att sköta get, förlåt Lillemor men jag kan inte vara skötare på get eftersom jag aldrig har tid :(

Kollar på ett ridläger på Hagen's ridläger :) verkar bra, ska bara se hur mkt det kostar, för jag ska ju också betala... men mamma betalar det mesta :D för att det är såå himla dyrt med ridläger...
                                                          Ha det bra!
                                                                         // Lisa

Två små gummor skulle gå en dag till stan nere i Linköping! ;)

Vad gör man på stan? Jo man shoppar, vilket jag gjorde, en ny skolväska ;D skitsnyggom jag får säga det själv,

Den ser nästan ut som den som jag har köpt, men min är svart ;)

Ska snart gå och hämta Olle på dagis, tar Eddie på en promenad på samma gång ;) då blir han glad :D
Just nu ligger lille Eddie å tuggar på sitt älskade tuggben, jag provade att bita i det en gång, det smakade inte gott kan jag iallafall tala om, så provsmaka aldrig ett tuggben!
Föressten så har jag fria sms nu! så det är bara att messa på till mej, jag svarar nu svarar jag, jag Lovar! ;D
                                                             
                                 Ska gå på en promenix med Eddie nu å hämta Olle, ha det bra!
                                                                                                                              // Lisa

Eddie<3

Vad skulle jag göra utan Eddie?? den frågan har jag ställt till mej själv många ggr, och svaret jag har kommit fram till är: Nej jag skulle inte klara mej utan Eddie, undrar hur jag klarade mej innan vi köpte Eddie...
Vi har sprungit runt som tokar och lekt nedervåningen, så nu e vi helt slut, både Eddie å jag.

Cattar med Emme... väntar på att Felicia ska svara i telefon... om hon är hemma... förhoppningsvis efter som att vi ska gå på stan, men hon verkar inte vara å mobilen är inte på... Felicia då! så får man väl inte göra! ;)
Jaa, kan man äta Pizza till frukost??, jag är sugen på pizza, den ligger i kylen... men den får jag inte äta >:(
men det ska jag göra ändå, eller ska jag ta en bit av tårtan från igår??

Ska till stan nu, ha det bra ;)
                                          // Lisa 

Trött å pigg på samma gång...

God morgon, har presis vaknat, Olle och mamma är där nere och äter frukost, dom tror att jag sover... men det gör jag ju inte!

Ska till stallet & rida idag, det ska bli kul för jag har inte kunnat vara där på TVÅ veckor... undrar hur jag har klarat mej? men jag har ju Eddie<3,ja, det är nog därför som jag har överlevt. Aja, spelar ingen roll... undrar vilken häst jag ska rida... förhoppningsvis får jag rida Philo<3<3, världens bästa häst, han är jätte bra att rida, han har så mjuk galopp & han lyder på alla "kommandon".


Gosehunden som jag ska köpa ser ungefär ut såhär, men den jag ska köpa är svart & vit! ;)

Imorrn bär det av till Uppsala för att träffa Faster, Farbror & kusiner, vi sover natten där & sedan kuskar vi vidare mot Arlanda för att flyga upp till Lappland! :D längtar något Otroligt!

Nepp, fortfarande ingen inne på msn... outhärdliga väntaaan, snälla gud, gör så att någon loggar in, NU! ( det får gärna vara en person som jag inte har träffat på länge)
Nu ska jag se om det finns något annat som man kan göra här i cybervärlden.
                                                                                                                // Lisa

OS, att vara intresserad eller att inte vara intresserad, det är frågan...

Jaha, OS vad ska man säga... jag är ju inte precis intressread, men när tv:n är upptagen så finns det ju inget annat å titta på...
Nej vänta nu, Jippieee tv:n är ledig! nu ska vi se vad det finn att titta på,hmm, OS...nej, Blåsningen...nej, how i met your mother...nej, gordon ramseys the f-world...nej, La ink...kanske, mo, oj nu kom det ett sms, undrar vem det kan vara ifrån... nu ska vi se, från Evve, hon undrar varför jag ringde henne... jaha jaa, jag har ju inga pengar på nallen.Men men, sak samma, morden i midsommer... nej, då får det väl bli LA-ink neeej! Vi har inte Discovery T&L, Bajs... vad ska jag se på då??? Jag får väl se på otämjt & oklippt... det är ganska ointressant men det går att titta på.

Pratar med Evve på telefonen nu... Vi snackar om killar, sååå ovanligt, hehe.
Men nu ska jag kolla på tv
                                      // Lisa
  

"Kalas" med släkten

Har haft släkten på besök, fick pengar å en tröja ;) käkade en underbart god tårta! ( tyvärr ingen blid på den         :( kameran hade inget batteri) har varit ute å lekt med lilla Eddie <3.

Ska på stan imorgon med Felicia <3 ska köpa en present till lilla Ebba som bor uppe i Lappland, vi ska hälsa på några som vi känner, vi åker på Onsdag från Arlanda, när vi kommer fram ska vi antagligen åka till älgparken & eventuellt till Ishotellet i Jukkasjärvi <3 sen ska vi hem till Masen (Masugnsbyn) Ska hälsa på lilla Ebba, så ska hon få den gosehunden jag tänkt å köpa till henne, hon är ju bara ett år så jag hoppas att hon gillar den ;)

Olle, Mamma å Andreas (min plastpappa) kollar på Aladin, Jafars återkomst, den e skit tråkig.

Jag ska lägga in massor med blider från Lappland, för det är inte säkert att jag kan blogga där uppe ;) ;( så jag lägger antagligen in bilder på lördag eller söndag ;)

 längtar nästan i hjäl mej, men det får jag ju inte göra :( för då kommer jag ju inte till Lappland. 
Ha ett bra sportlov alla ni som har det, annars får ni bara ha det bra.
                                                                                                   // Lisa                                           


Hej Hej snön, här kommer jag! (eller var det tvärt om??)

Hej hej & välkommna till min blogg! här kan du läsa om min hund Eddie, mej å mitt liv, och så klart min underbara lillebror Olle ( men han kan vara lite jobbig ibland...)
Var ute i snöstormen med min lilla sötnos till hund Eddie.Det här är min hund Eddie som är en irländs terrier. ( dock är bilden från i somras) 
                                                                                  Bilden är från i somras, då var han 9 veckor <3.

Olle, min lillebror som är 5,½ sitter å tjatar om att jag måste gå å hälsa på våra gäster, så det är väl dags att gå nu, ska fika, men kommer snart tillbaka
                                                           // Lisa


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0